Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Bespaar geld door over te sluiten!

De Vereniging Eigen Huis roept huizenbezitters op kritisch te kijken naar hun hypotheek. Dit omdat uit onderzoek is gebleken dat ruim 90% van de huizenbezitters klakkeloos het nieuwe rentevoorstel van de bank accepteert wanneer de rentevastperiode verloopt. Dit is juist het moment om naar de concurrenten te kijken. Wellicht bieden zij een veel lagere rente voor uw hypotheek. Zo kunnen vaak honderden euro’s bespaard worden door de hypotheek over te sluiten.

Ook wanneer uw rentevastperiode van uw hypotheek nog niet verloopt, is het nuttig te kijken of oversluiten zinvol is. U bent dan weliswaar een vergoeding verschuldigd voor het vervroegd afkopen van het rentecontract, maar in veel gevallen is de besparing op de maandlast zo groot, dat deze kosten worden terugverdiend.

Ook een waardestijging van uw woning kan invloed hebben op uw rente. Is de waarde van uw woning gestegen en is daarmee de verhouding van uw hypotheek ten opzichte van de waarde van de woning kleiner geworden? Dan heeft u wellicht recht op een rentekorting.

Wij onderzoeken graag of u kunt besparen op de maandlast. Wij brengen voor dit onderzoek geen kosten in rekening.

Bel ons voor het maken van een afspraak 0251290900 of mail naar info@lands.nl

 

Deskundig financieel advies? Maak een afspraak.

Onze adviseurs zoeken alles voor u uit