Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

'Met behulp van de expertise van Lands Advies maak je een sprong in het diepe. Kwestie van vertrouwen. Dat overigens niet werd beschaamd.’

Lees het verhaal van Nienke

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Eerste woning kopen

Voor het eerst een eigen woning kopen is echt een mijlpaal. Daar ga je secuur mee om. Alle opties wik en weeg je zorgvuldig. Welke hypotheek wordt ‘t? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende varianten? Wat is in dit geval het voordeligst? Waar steek je je licht op?

Vroeger stapte men naar een bekende of vertrouwde bank. Die tijden zijn voorbij. Maar om nu op internet te gaan shoppen? Grote namen bieden niet automatisch de beste prijs-kwaliteitverhouding. Lands Advies wél. Wij zijn van niets en niemand afhankelijk. Onze beroepseed (afgelegd in 2013) geeft klanten de garantie dat we naar eer en geweten ons werk uitoefenen. Geen flauwekul, geen vage regels, geen vervelende verrassingen. Lands heeft een open vizier, een toegankelijke instelling en beschikt over een vracht actuele specialistische kennis. Daarmee kunnen we een hypotheek aanbieden die perfect bij uw situatie past. Bij het inkomen, het leven, het huis en de toekomst.

Ja, help mij met mijn eerste hypotheek

Een moment geduld aub.