Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Lands Advies gaat samenwerking aan met SUCSEZ-groep

Lands Advies maakt onderdeel uit van de SUCSEZ-Groep
Lands Advies heeft zich aangesloten bij de SUCSEZ-Groep. Deze nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat de dienstverlening richting klanten van Lands Advies versterkt wordt en in de toekomst gewaarborgd blijft.

SUCSEZ-Groep
De SUCSEZ-Groep, voortgekomen uit een fusie van Heilbron, Mandaat Assuradeuren, Upiva en SUCSEZ, heeft met Lands Advies een sterke positie gekregen in Noordwest Nederland. Vooral in het oosten van het land heeft Heilbron een sterke positie. Met een breed palet aan diensten en producten én daarnaast de lokale marktkennis biedt de organisatie passende oplossingen voor diverse financiële risico’s en doelgroepen.

Lands Advies en Heilbron: landelijk opererend, maar lokaal geworteld
Door meerdere advieskantoren aan te sluiten door het land noemt de SUCSEZ-Groep zich ‘een landelijk opererende organisatie met lokale betrokkenheid’. Lands Advies past uitstekend binnen deze filosofie, is lokaal betrokken in regio Kennemerland en gaat binnen de SUCSEZ-Groep Noordwest Nederland bedienen met financieel advies en verzekeringen. Ook kunnen andere assurantiekantoren zich aansluiten waarbij de administratie wordt overgedragen, zodat zij zich vooral kunnen richten op het adviseren van hun relaties.

Dichtbij klanten met nog meer kennis en ervaring
‘Met deze samenwerking blijven wij dicht bij klanten in de regio en zijn hen nog beter van dienst met  meer keuze, kennis en ervaring’, zo stelt Hans Schoone. De samenwerking heeft geen consequenties voor het aantal arbeidsplaatsen. Hans van der Linden en Hans Schoone blijven als managers actief bij Lands Advies en geven leiding aan hun team van medewerkers in Beverwijk. Lands Advies is de 11e locatie van de SUCSEZ-Groep binnen Nederland.

Deskundig financieel advies? Maak een afspraak.

Onze adviseurs zoeken alles voor u uit

Maak een afspraak