Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

’Ik geloof heilig in de dienstverlening van Lands Advies. De mensen van Lands Advies denken écht aan de klant. Dat is hun kracht.’

Stap vandaag over

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Actuele vacatures

Lands Advies, als onderdeel van SUCSEZ Groep, is een financieel advieskantoor en behoort tot de grootste in de markt. De SUCSEZ Groep is een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt en financiële dienstverlening. Het werkterrein van Lands Advies is breed: van verzekeringen tot financiële planning, van hypotheken tot pensioenen. Over elk verzekerbaar risico denken wij graag mee met onze zakelijke en particuliere relaties.

 

Relatiebeheerder pensioenen

Als relatiebeheerder verstrek je informatie aan bestaande klanten en beantwoord je vragen met betrekking tot pensioenen. Door je servicegerichte instelling zorg je ervoor dat in het contact met klanten en de pensioenadviseur het relatiemanagement optimaal wordt uitgevoerd.

Bekijk vacature

 

Junior adviseur pensioenen

Als junior adviseur verstrek je informatie aan bestaande klanten en beantwoord je vragen met betrekking tot pensioenen. Samen met je collega’s zorg je door je servicegerichte instelling dat je het contact met klanten optimaal uitgevoerd.

Bekijk vacature