Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

’Ik geloof heilig in de dienstverlening van Lands Advies. De mensen van Lands Advies denken écht aan de klant. Dat is hun kracht.’

Stap vandaag over

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Lands Advies, als onderdeel van SUCSEZ Groep, is een financieel advieskantoor en behoort tot de grootste in de markt. De SUCSEZ Groep is een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt en financiële dienstverlening. Het werkterrein van Lands Advies is breed: van verzekeringen tot financiële planning, van hypotheken tot pensioenen. Over elk verzekerbaar risico denken wij graag mee met onze zakelijke en particuliere relaties.

 

JUNIOR ADVISEUR PENSIOENEN

Als junior adviseur verstrek je informatie aan bestaande klanten en beantwoord je vragen met betrekking tot pensioenen. Samen met je collega’s zorg je door je servicegerichte instelling dat je het contact met klanten optimaal uitgevoerd. Je bent handig met Excel en Word en maakt je nieuwe systemen snel eigen. Je denkt graag mee en bent administratief een kei in het verwerken van gegevens van onze klanten. Je werkt in een sociaal en gevarieerd team dat bestaat uit enthousiaste collega’s. In deze rol is het belangrijk dat je het leuk vindt om interactief bezig te zijn met de klant. De klant ervaart jouw toegevoegde waarde door het leveren van optimale, klantgerichte en goede service.

Taken en verantwoordelijkheden

– Je ondersteunt de buitendienstadviseur
– Je verwerkt mutaties op de pensioenpolissen via een online Employee Benefits systeem
– Je voert relatiegegevens in ons administratiesysteem en houdt deze up-to-date
– Je voert correspondentie, zowel schriftelijk- als telefonisch, met klanten, verzekeraars en eventuele derden

Wat vragen wij

Jij hebt minimaal MBO+ / HBO werk- en denkniveau. En hebt interesse in de verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Je bent bereid om het diploma Pensioenen te halen. Je voelt je vrij om vragen te stellen omdat je wilt leren. Daarnaast heb je een klantgerichte instelling, ben je communicatief vaardig en representatief. Je kan je werkzaamheden goed zelfstandig uitvoeren maar vindt het wel belangrijk om onderdeel uit te maken van een team.

Wat bieden wij

– Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– We leiden je op tot een allround adviseur en betalen dan ook je opleiding
– Goed startsalaris, dat afhankelijk is van ervaring en opleiding
– Een gezellig team met informele collega’s


Meer informatie en solliciteren

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Hans van der Linden op telefoonnummer 0251-290 902. Je motivatiebrief inclusief CV kun je – bij voorkeur per mail – sturen naar Hans.vdlinden@lands.nl.