Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

’Ik geloof heilig in de dienstverlening van Lands Advies. De mensen van Lands Advies denken écht aan de klant. Dat is hun kracht.’

Stap vandaag over

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Lands Advies, als onderdeel van SUCSEZ Groep, is een financieel advieskantoor en behoort tot de grootste in de markt. De SUCSEZ Groep is een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt en financiële dienstverlening. Het werkterrein van Lands Advies is breed: van verzekeringen tot financiële planning, van hypotheken tot pensioenen. Over elk verzekerbaar risico denken wij graag mee met onze zakelijke en particuliere relaties.

 

RELATIEBEHEERDER PENSIOENEN

Als relatiebeheerder verstrek je informatie aan bestaande klanten en beantwoord je vragen met betrekking tot pensioenen. Door je servicegerichte instelling zorg je ervoor dat in het contact met klanten en de pensioenadviseur het relatiemanagement optimaal wordt uitgevoerd. Je zet je hierbij in op zowel klantcontact als op administratieve werkzaamheden. Je draagt zorg voor een juiste registratie van de gemaakte afspraken en vervolgacties en geeft relevante informatie door aan de desbetreffende collega’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verwerkingsopdrachten in klantdossiers. Je werkt in een sociaal en gevarieerd team dat bestaat uit enthousiaste collega’s. In deze rol is het belangrijk dat je het leuk vindt om interactief bezig te zijn met de klant en hier enige ervaring in hebt. De klant ervaart jouw toegevoegde waarde door het leveren van optimale, klantgerichte en goede service.

Taken en verantwoordelijkheden:

– Je verstrekt informatie aan deelnemers over collectieve pensioenregelingen, soms ook op locatie
– Je ondersteunt de buitendienstadviseur en maakt powerpoint pensioenpresentaties
– Je verwerkt mutaties op de pensioenpolissen via een online Employee Benefits systeem (Benefits Plaza)
– Je voert relatiegegevens in ons administratiesysteem en houdt deze up-to-date
– Je voert correspondentie, zowel schriftelijk- als telefonisch, met klanten, verzekeraars en eventuele derden

Wat vragen wij:

Jij hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau en tenminste twee jaar werkervaring als relatiebeheerder op het gebied van pensioenen bij een verzekeraar of tussenpersoon. Je bent in het bezit van de adviseursdiploma’s Basis, Vermogen en bent bereid om het diploma Pensioenen te halen. Je houdt van nauwgezet en systematisch werken en kan goed onder grote tijdsdruk functioneren. Je hebt een klantgerichte instelling, bent communicatief vaardig en representatief. Je kan je werkzaamheden goed zelfstandig uitvoeren maar vindt het wel belangrijk om onderdeel uit te maken van een team.

Wat bieden wij:

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving bij een succesvolle en resultaatgerichte organisatie. Naast een goed salaris, dat afhankelijk is van ervaring en opleiding, ontvang je 8% vakantiegeld en bieden wij onze medewerkers een pensioenregeling. Je hebt recht op 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen en hypotheek.

Meer informatie en solliciteren

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Hans van der Linden op telefoonnummer 0251-290 902. Je motivatiebrief inclusief CV kun je – bij voorkeur per mail – sturen naar Hans.vdlinden@lands.nl.