Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

’Ik geloof heilig in de dienstverlening van Lands Advies. De mensen van Lands Advies denken écht aan de klant. Dat is hun kracht.’

Lees klantervaringen

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Brand breekt altijd bij een ander uit

Dieven gaan aan uw deur voorbij. U wordt nooit ziek en u gaat nooit dood.

Was ’t maar waar.

Klanten belonen ons met een dikke acht voor het regelen van een goed doordacht totaalver-zekeringspakket. Zo’n pakket bevat niet alleen opstal- en inboedelverzekering, maar ook een verzekering voor rechtsbijstand en uitvaart. Vergeet u ook niet de reisverzekering, een deugdelijke autoverzekering. O ja, en goede fietsverzekering!
Waarom niet alles bij één organisatie onderbrengen? Dat scheelt een hoop gedoe. En geld. Wie bij ons een totaalpakket heeft, bespaart zich maar liefst 12%! Met zo’n korting staat Lands eenzaam aan de top.

Dit is het echte leven en de echte wereld. Maak pech en ongeluk niet erger dan het al is. Een goede verzekering verzacht de pijn.

Lands Advies weet van de hoed en de rand. Schades wikkelen we snel en zorgvuldig af zonder tussenkomst van de verzekeraar, want Lands Advies werkt met SL2 Assuradeuren als gevolmachtigd agent voor diverse verzekeringsmaatschappijen. Polissen geven wij ook zelf af en ook hier zijn de doorlooptijden kort.

De verbondenheid met ons volmachtbedrijf SL2 Assuradeuren geeft ons extra handvatten om u extra kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden. Meer informatie over SL2 Assuradeuren kunt u terugvinden op de website www.sl2assuradeuren.nl.

Ja, ik wil graag advies over mijn verzekeringen

Een moment geduld aub.