Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Benefits Plaza

Benefits Plaza platform

Optimale ketenintegratie
Het online platform is een database met alle werknemersverzekeringen. Tegelijkertijd verbindt hetzelfde platform verschillende systemen met elkaar zoals, verzekeringsportalen, salarisadministratie- en verzuimsystemen. Dit zorgt voor een optimale ketenintegratie.

Lage administratieve last
Dubbele invoer in verschillende systemen is verleden tijd. Met één werknemer wijziging worden automatisch alle relevante gegevens verwerkt, premies en verzekerde bedragen berekend en direct gecommuniceerd met alle partijen, zoals verzekeraars en werknemers. Hiermee wordt de administratieve last verminderd en tegelijkertijd creëert u maximaal overzicht.

Verzekeringsproducten
Ongeacht waar de verzekerde regelingen zijn ondergebracht, in ons platform kunnen alle regelingen beheerd worden. Zoals alle soorten pensioenregelingen, collectieve arbeidsongeschiktheid, verzuim, eigen risicodragerschap, ongevallen, ziektekosten, Algemene Nabestaanden Wet (ANW), reisverzekering en niet verzekerbare arbeidsvoorwaarden.

De beste oplossing voor u als werkgever

Waarom
Als werkgever heeft u vaak te maken met personeelswijzigingen. De wijzigingen voert u handmatig in in verschillende systemen, zoals het personeelsbestand, salarisadministratiesysteem en verzekeraarsportalen. Met ons platform is de dubbele invoer in verschillende systemen verleden tijd. Wij bieden een Employee Benefits platform waarin deze systemen met elkaar zijn geïntegreerd.

Hoe
In het platform, waarin alle werknemersverzekeringen overzichtelijk staan vermeld, hoeft u slechts één keer een personeelswijziging in te voeren. De wijziging wordt dan automatisch in verschillende systemen verwerkt. De werknemerspremie wordt herberekend en direct gecommuniceerd met alle partijen, zoals adviseurs, verzekeraars en werknemers. Het platform kan gekoppeld worden aan uw salarisadministratiesysteem.

Uw voordelen als werkgever

  • U heeft geen dubbele en handmatige invoer meer in verschillende systemen
  • Met één wijziging worden de regelingen en premies direct automatisch aangepast en gecommuniceerd met verzekeraars en werknemers
  • U kunt in een handomdraai proefberekeningen maken voor uw sollicitanten
Benieuwd naar alle voordelen van het platform?

Wij informeren u graag!