Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

‘Ik wilde het niet allemaal zelf doen’

Lees het verhaal van Rob

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aansprakelijkheid

Nederland gaat steeds meer op Amerika lijken. Ook hier zet de nieuwe wet- en regelgeving de boel aardig op scherp. Uit onverwachte hoek kunnen tegenwoordig schadeclaims opdoemen. Van nabestaanden bijvoorbeeld van een overleden medewerker. Of van die ene werknemer die u nog jaren met schadeclaims blijft achtervolgen wegens ’gederfde levensvreugde’. Je verzint het niet. Maar zulke claims kosten u als ondernemer wel de nodige hoofdbrekens. Lands doet niet aan zwartkijkerij. Kwestie van de zaakjes onder controle houden. Verzekeren dus!

Maar ik heb een BV!

Alles in orde. Denkt u. U bent niet de enige hoor. De meeste ondernemers veronderstellen dat de BV-vorm hen behoedt voor persoonlijke aansprakelijkheid. Niets is minder waar. De wetgeving inzake BV-recht is pas nog verruimd waardoor bestuurders en commissarissen van failliete BV’s persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gesteld. Ja, echt.

Informeer bij ons naar de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

En wist u dat sommige opdrachtgevers hun uitvoerders kunnen verplichten om dezelfde leveringsvoorwaarden te hanteren? Is dat niet het geval, én gaat er iets mis, dan heeft de opdrachtgever geen boodschap aan uw leveringsvoorwaarden…

Geen zorgen, ook dat kan worden verzekerd.

Ja, ik wil graag meer weten over jullie aansprakelijkheidsverzekeringen.

Een moment geduld aub.