Sluiten

Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn,
met ons particuliere of zakelijke aanbod?

Toon particulier aanbod Toon zakelijk aanbod

Bel mij terug

Wij bellen u vandaag gratis terug.

Een moment geduld aub.

Direct contact

Bellen met 0251 - 290900
Stuur een mail naar info@lands.nl

Zorgpremies en voorwaarden 2019

Maandag 12 november maakten de laatste zorgverzekeraars hun zorgpremies en voorwaarden voor 2019 bekend. Daarmee kan het vergelijken en het zoeken naar de best passende zorgverzekering beginnen.

Alle zorgverzekeraars hebben hun premies naar buiten gebracht. De gemiddelde premiestijging ligt rond de 6,65 euro per maand. Dat is fors meer ten opzichte van de gemiddelde stijging van vorig jaar, die lag rond de 2 à 3 euro. Vorig jaar voerde nog een enkele maatschappij een verlaging door. Voor 2019 gaan de premies allemaal omhoog, een uitzondering daargelaten.

Vergelijken loont
Per verzekeraar zien we opvallende verschillen. Niet ZorgDirect, maar ONVZ voert de grootste premiestijging door. Voor de restitutipolis gaan verzekerden maar liefst 12 euro per maand meer betalen. ZorgDirect volgt op de voet, met een premiestijging van 11,40 euro per maand. Ook de restitutiepolissen van Achmea (Avéro Achmea, Pro Life en Zilveren Kruis) stijgen met 10 euro per maand. Voor de naturaverzekering bent u bij de labels van Achmea het duurste uit. Van de ‘grote vier’ voert Menzis de laagste premiestijging door met 3 euro in de maand (2,5 procent). Ondanks die minimale stijging heeft niet Menzis, maar VGZ de goedkoopste naturapolis van de vier grootste maatschappijen (CZ, Menzis, VGZ en Zilveren Kruis). Het vergelijken loont dus zeker de moeite! Zie onder dit bericht het overzicht van de zorgpremies voor 2019. Dit zijn de premies zónder collectiviteitskorting! Ga direct naar onze zorgvergelijker om te zien wat u kunt besparen in 2019.

Wat betekent de premiewijziging voor u?
In onderstaand overzicht staan de bruto premies. Maakt u gebruik van onze collectieve zorgverzekeringen? Dan profiteert u van kortingen op de basisverzekering en (in veel gevallen) ook op de aanvullende verzekeringen. Neem voor uw daadwerkelijke premie en vergoedingen contact op met onze zorgspecialisten. Zij geven graag persoonlijk advies en kunnen direct zien welke premie u het komende jaar gaat betalen.

Bel met onze specialisten!
Sinds onze samenwerking met de Sucsez Groep beschikken wij over een team van zorgspecialisten die u van passend advies kunnen voorzien. Speciaal voor uw zorgvragen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch terecht bij onze Zorgadvieslijn van Upiva (onderdeel van de Sucsez Groep) via 088 – 00 08 333. Via zorg@upiva.nl kunt u ook uw vragen stellen en een premievergelijking aanvragen.

Overzicht zorgpremies 2019
Dit zijn de premies zónder collectiviteitskorting!

Zorgpremies 2019

* de premie van OHRA en ONVZ is zonder de standaard korting van respectievelijk 8 en 3 procent.

Disclaimer: premiewijzigingen voorbehouden

Deskundig advies? Neem contact op.

Wij informeren u graag